Lansare HAYABUSA 2021 - Motorteam Suzuki Moto
Test Ride
Service
Contact

GSX 1300R Suzuki HAYABUSA

Faimoasa pentru puterea si cuplul imens, agilitate și prezenta maiestuoasa. Este legendara pentru stabilirea de noi niveluri de performanță sportivă supremă și pentru păstrarea formei aerodinamice, fiind declarata numărul unu în ultimele două decenii în clasa pe care a creat-o. Angajamentul total și efortul neobosit dau acum naștere unei noi generații perfect pregătite să duca motociclistii cu îndrăzneală în viitor. Totul in asamblu a fost gandit sa îmbunatateasca confortul si stabilitatea la viteze superioare oferind o manevrare mai ușoară. Colectia de sisteme electronice de ultimă generație a fost conceputa pentru a optimiza caracteristicile de performanță, facand Hayabusa mai controlabilă, mai sigura, mai previzibilă, dar pastrand fiabilitate si performanta inalta.
Șuzuki Hayabusa împachetează toate acestea într-un asamblu care va duce spre perfectiune si va întoarce instantaneu privirile cu stilul sau musculos dar și grația sa uluitoare.

Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.)

Față de trei presetări din fabrică, (A, B, C), SDMS oferă o alegere între trei grupuri de setări definite de utilizator (U1, U2, U3). Modurile și setările pot fi schimbate folosind comutatoare de pe ghidonul din stânga, iar setările actuale sunt afișate pe panoul LCD TFT situat în centrul grupului de instrumente.

Bi-directional Quick Shift System

Quick Shift este bidirectional, up si down si oferă două moduri. Modul 1 reacționează mai repede pentru a reproduce răspunsul în stilul racing, în timp ce modul 2 oferă o functionare mai lină.

Power Mode Selector

Sunt disponibie 3 moduri de livrare a puterii. Modul 1 oferă cel mai puternic răspuns al accelerației și oferă o putere maximă. Este o alegere buna pentru motociclistul cu experiență. Modul 2 oferă un răspuns mai mic al clapetei de accelerație și o putere de alimentare mai liniară. Aceasta îl face un mod practic pentru o folosire zilnica. Modul 3 oferă cel mai moale răspuns al clapetei de accelerație și ofera o curba de putere mai blânda, cu o putere redusă.

Anti-lift Control system

Suzuki a dezvoltat cu succes un sistem avansat care maximizează performanța de accelerație, împiedicând în același timp roata din față să se ridice de la sol. Sistemul oferă o gamă de 10 setări de mod atunci când este pornit, modul 1 asigurând un control minim, iar modul 10 face practic imposibilă ridicarea roții din față, chiar și atunci când deschideți complet clapeta de accelerație cu un pasager pe spate.

Engine Brake Control system

Acest sistem limitează sau anulează efectul frânei de motor pentru a preveni alunecarea sau țopăirea roții spate obținandu-se un comportament mai lin și mai controlabil al motocicletei. Pilotul poate alege dintre 3 moduri sau poate opri acest sistem, in funcție de preferințele și experiența sa.

Launch Control System

O selecție de trei setări de mod vă permite să potriviți turația motorului la lansare la nivelul de experiență sau încredere. Modul 1 limitează turația motorului la lansare la 4.000 rpm, modul 2 la 6.000 rpm, iar modul 3 – cel mai rapid mod – la 8.000 rpm.

Emergency Stop Signal

O altă premieră pe o motocicletă Suzuki, această funcție activeaza rapid și sacadat semnalizatoarele din față și spate pentru a alerta vehiculele următoare in cazul unei frânari bruște la viteze de 55 km / h sau mai mari.

Motion Track Traction Control System

Acest sistem duce controlul tracțiunii la un nou nivel prin utilizarea datelor de la IMU pentru a monitoriza constant unghiul de înclinre și pentru a limita efectiv alunecarea în curbe, precum și pe drumurile drepte. Oferă o stabilitate mai mare în orice moment, permițând un control deplin în diferite condiții de conducere, reducând în același timp stresul și oboseala. Sistemul oferă o gamă de 10 setări de mod și poate fi oprit când este dorit acest lucru. Cu cât numărul este mai mare, cu atât controlul tracțiunii este mai rapid declansat și sistemul este mai proactiv în limitarea alunecarii roților.

Slope Dependent Control System

Monitorizează poziția și unghiul motocicletei pentru a preveni ridicarea roții din spate la franare in viraj, utilizând ABS-ul pentru a controla presiunea frânei și a compensa atunci când acționați frânele în timpul unei coborâri pe panta.

Active Speed Limiter

O premieră în industria motocicletelor, acest sistem vă permite să setați o viteză pe care nu doriți să o depășiți.

Motion Track Brake System

Sistemul combină datele de poziție ale vehiculului, provenite de la IMU cu datele senzorilor de viteză ai roțiilor față și spate pentru a permite activarea ABS nu numai în linie dreaptă, ci și atunci când motocicleta se înclină într-un viraj.

Hill Hold Control System

Hill Hold Control este conceput pentru a acționa automat frâna din spate timp de 30 de secunde după oprire, în timp ce motocicleta este orientata în sus pe o pantă, chiar și atunci când eliberați maneta de frână sau pedala.
Acest lucru vă asigură o repornire lina fără grija că motocicleta va rula înapoi. Sistemul este decuplat fie prin strângerea rapidă a manetei frânei față de două ori, fie prin accelerare pentru a se dezactiva functia.

Cruise Control System

Controlul vitezei de croazieră reduce oboseala la plimbările lungi, permițându-vă să mențineți o viteză setată fără a accelera accelerația. Viteza poate fi ajustată cu ușurință în sus sau în jos folosind comutatorul de mod / set de pe ghidonul din stânga și setată de la 31 km / h la 200 km / h în timp ce călătoriți la 2.000 până la 7.000 rpm în treapta a doua sau mai mare. Funcția de reluare la îndemână readuce sistemul și accelerează la cea mai recentă setare a vitezei după frânare.