Un nou tourer Suzuki GSX-S 1000GT- Motorteam Suzuki Moto
Test Ride
Service
Contact

2022 GSX-S 1000GT

Suzuki lanseaza un nou touring sport
GT Plăcerea de călărie personificată

Confortul, controlabilitatea, conectivitatea și designul nou se combina cu performanța pentru a oferi o experiența de turism sportiv demna de denumirea GT (Grand Tourer).

Pueti merge sportiv cu viteza pe autostrazi sau pe drumuri virajate, GSX-S 1000GT va ofera confort si placere indiferent daca mergeti singur sau cu un pasager oricat de departe mergeti. Cu conexiunea smartphone-ului si pueti folosii conținutul telefonului, contacte, calendar, muzică și aplicații pentru harți.

GT Plăcerea de călărie personificată

Confortul, controlabilitatea, conectivitatea și designul nou se combina cu performanța pentru a oferi o experiența de turism sportiv demna de denumirea GT (Grand Tourer). Pueti merge sportiv cu viteza pe autostrazi sau pe drumuri virajate, GSX-S 1000GT va ofera confort si placere indiferent daca mergeti singur sau cu un pasager oricat de departe mergeti. Cu conexiunea smartphone-ului si pueti folosii conținutul telefonului, contacte, calendar, muzică și aplicații pentru harți. De asemenea, puteți instala o selecție de aplicații, optimizate pentru a fi utilizate și puteți profita de servicii suplimentare care aduc mai mult confort și distracție experienței de touring. Indiferent cat de multe bagaje ați dori sa luati, GSX-S1000GT este conceput pentru a face destinația dvs. secundara, placerii calatoriei în sine.

 

Sistemul Suzuki inteligent Ride (SIRS) introduce o colecție de sisteme electronice avansate care vă permit să optimizati caracteristicile de performanță pentru a se potrivi cel mai bine cu stilul dvs. de condus sau al nivelul de experiență și să vă ajute să vă concentrați la drum. SIRS aduce mai multă încredere și plăcere de condus, făcând noul GT mai controlabil, mai previzibil și mai puțin obositor, indiferent dacă faceți un tur pe distanțe lunga sau vă bucurați de o plimbare pe străzile din apropiere.

 

Sistem electronic de accelerație Ride-by-wire

Este nou sistem de acceleratie fără cablu si este mai simplu, mai ușor și mai compact decât cel clasic  mecanic pe cablu  oferind un răspuns ușor, natural și liniar la funcționarea clapetei de accelerație. Controlul de precizie asupra acțiunii clapetelor de accelerație, este realizat prin utilizarea ECM-ului de la bord cu 32 de biți, care face posibilă, de asemenea, introducerea altor sisteme avansate care sporesc ușurința și confortul si siguranta !

 

Pilotul automat.

Controlul vitezei de croazieră este un sistem nou care vă permite să mențineți o viteză constanta fără a acționa accelerația. Acest lucru ajută la reducerea oboselii atunci când călătoriți pe distanțe lungi, în special atunci când călătoriți cu viteză constantă pe autostrăzi. Puteți regla cu ușurință setarea vitezei în sus sau în jos folosind comutatorul de selectare (+/-) de pe ghidonul din stânga și să confirmați setarea curentă pe ecranul instrumentului LCD TFT apăsând butonul RES al comutatorului din stânga al ghidonului. Cruise Control poate fi setat la viteze între 30 km/h și 180 km/h în timp ce rulați peste 2.000 rpm în treapta a doua sau mai mare.

 

Selector de mod de conducere Suzuki (SDMS)

Suzuki Drive Mode Selector vă permite să alegeți liber între trei moduri diferite de condus. În timp ce toate cele trei oferă în cele din urmă o putere maximă a motorului dar un control mai fin asupra nivelului de răspuns al clapetei de accelerație și a caracteristicilor cuplului la accelerare. Aceste 3 moduri ajuta să se potrivească cel mai bine cu diferitele condiții de rulare sau cu preferințele dumneavoastră. Rezultatul este o mai mare încredere și plăcere de condus, fie că mergi pe distanțe lungi cu o încărcătură completă de echipament și un pasager pe spate sau te bucuri de o alergare sportivă pe cont propriu.

Modul A

(activ)

Răspunsul rapid al clapetei de acceleratie face ca acest mod să fie bun pentru a vă bucura de alergările sportive pe drumurile virajate.

Modul B

(de bază)

Răspunsul mai moale și mai liniar al accelerației urmărește să facă motocicleta mai controlabilă la ture lungi sau in oraș.

Modul C

(Confort)

Face ca acceleratia sa răspunda mai blând și livrarea puterii mai gentila pe măsură ce tragetii mansonul de accelerație. Acest mod face GT-ul mai ascultător și mai controlabil atunci când călătoriți, pe drumuri umede sau alunecoase șau când doriți să vă relaxați și să vă bucurați peisajele din timpul călătoriei.

 

Sistemul de control al tracțiunii Suzuki (STCS)

Noul sistem de control al tracțiunii cu 5 moduri al lui GSXS 1000GT (are si o setare + OFF) este conceput pentru a oferi o stabilitate mai mare siun control sigur, cu mai puțin stres și oboseală. Setările fine ale modului permit sistemului să se potrivească mai bine cu diversele condiții de călătorie în care se așteaptă să exceleze un Grand Tourer, indiferent dacă călărește singur sau cu un pasager, dacă transporti o bagaje sau pe vreme nefavorabilă. Cu cât modul selectat este mai mare, cu atât controlul are efect mai rapid și cu atât sistemul este mai proactiv în limitarea patinării roților.

Notă: Sistemul de control al tracțiunii nu este un substitut pentru comanda de accelerație a pilotului. Nu poate preveni pierderea tracțiunii din cauza vitezei excesive atunci când riderul intră într-un viraj și/sau acționează frânele. Nici nu poate împiedica roata din față să piardă aderența

 

Sistem de schimbare rapidă bidirecțională

Această caracteristică este inclusa in echipamentului standard si vă permite să schimbați viteza în sus sau în jos fără a acționa maneta ambreiajului. Atunci când este activat, sistemul oferă trepte superioare curate și fine, cu o accelerație aproape neîntreruptă. Trecerile inferioare sunt, de asemenea, rapide și ușoare lucrand în armonie pentru a crea o experiență mai satisfăcătoare.

 

MOTORUL

Noul GT este propulsat de un motor de înaltă performanță, de 999 cm3, în patru timpi DOHC, răcit cu lichid, CU patru cilindri în linie, dezvoltat pentru a realiza idealul unei adevărate experiențe de călătorie în Grand Touring. Motorul a fost supus unei revizuiri totale și al actualizărilor pentru a crește puterea și a obține un echilibru și mai bun al performanței generale, toate îndeplinind în același timp standardele de emisii Euro 5. Noua versiune oferă performanțe la nivel de superbike dar cu un cuplu linear adaptat touringului, micsorand în același timp vibrațiile pentru a face călătoria mai interesantă, mai confortabilă și mai puțin obositoare, indiferent dacă călătoriți pe distanțe lungi pe autostradă sau vă bucurați de o plimbare prin oraș sau la munte. Curba sa largă și netedă a cuplului, oferă în mod constant o putere abundentă în întreaga gamă de turatie a motorului și face ca acest Grand Tourer să fie la fel de adaptat la mersul pe stradă, precum și la călătoriile de mare viteză pe distanțe lungi.

 

Aceasta obtiune reduce oboseala pilotului prin reducerea semnificativă a numărului de operațiuni necesare în situații care necesită schimbări repetate de viteză. Riderul poate profita de sistem sau poate opta pentru a-l opri atunci când preferă să schimbe în mod convențional.

 

Un șasiu nou proiectat pentru distracția si confort

Noul GT oferă o manevrabilitate agilă și o capacitate de control care inspiră încredere totala, fie că mergi pe distanțe lungi pe autostradă, mergi pe drumuri de munte întortocheate sau pur și simplu te bucuri de performanța sa sportivă pe străzile orașului. Fiecare componentă a șasiului și a trenului de rulare este proiectată pentru a vă oferi echilibrul potrivit de agilitate, stabilitate și confort pentru o adevărată experiență de Grand Touring.

La bază este designul șasiului compact și ușor. Noul cadrul rigid din aluminiu dublu și bascula din aliaj de aluminiu sunt cheia pentru o mare stabilitate si manevrabilitate. Furca față inversată KYB de ø43 mm complet reglabilă și suspensia spate de tip pro-link combină agilitatea și stabilitatea cu o călătorie care este sportivă, dar confortabila si sigura. Roțile sunt din aluminiu turnat cu șase spițe echipate si se imperecheaza cu noile anvelope radiale Dunlop SPORTMAX Roadsport 2, concepute special pentru GSX-S1000GT. Anvelopele adoptă o construcție internă actualizată, cu o carcasă care este concepută la comandă exclusiv pentru GT și reglată pentru a oferi exact nivelul potrivit de rigiditate pentru a se potrivi cu greutatea sa și condițiile de rulare în care va fi utilizat.

 

Poziție confortabilă de touring

Lungimea extinsă a ghidonului și mânerele înclinate mai aproape de corp vă oferă un control mai mare asupra direcției și face ghidonul mai confortabil de ținut. Rezultatul este oboseala redusă atunci când călătoriți pe distanțe lungi sau vă bucurați de o alergare sportivă. Acest lucru se combină cu un nou design al seii și o distanță puțin mai mare între sa și suport pentru picioare pentru a realiza o poziție verticală de condus, care oferă confort relaxant la călătoriile lungi.

 

Aerodinamică și protecția împotriva vântului

Noua carena frontala, parbrizul și oglinzile lui GSX-S 1000GT sunt toate meticulos proiectate și testate pentru a atinge nivelul de eficiență aerodinamică și protecție împotriva vântului, care este de o importanță imensa pentru a îndeplini cerințele turismului de mare viteză, atât în ​​ceea ce privește performanța dinamică, cât și confortul relaxant.

Prioritățile de proiectare pentru noul parbriz s-au concentrat intens pe maximizarea protecției împotriva vântului, dar și pe menținerea formei cât mai compacte și atractive posibil. Pe lângă faptul că abate vântul deasupara castii moto, pliurile introduse de-a lungul lateralelor vă ajută să vă protejați umerii și genunchii.

Noile oglinzi fluidizează fluxul de aer și atenuează forța vântului care îți lovește mâinile, pentru mai mult confort și protecție la acele călătorii lungi. Confortul și oboseala redusă care rezultă din protecția împotriva vântului, ploii și frigului vă permit să vă concentrați mai bine pe călărie, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de performanța remarcabilă a lui GT in acele lungi calatorii planificate.

 

Afișaj TFT multicolor de 6,5 inchi cu informații multiple

Dezvoltat special ca un afișaj mare cu informații multiple pentru utilizarea pe motociclete, panoul LCD TFT de nouă generație al lui GSX-S 1000GT are un strat antireflex pentru o vizibilitate îmbunătățită în lumină puternică și o suprafață rezistentă la zgârieturi. O altă caracteristică remarcabilă este conectivitatea smartphone-ului, care vă permite să accesați o varietate de aplicații și funcții care aduc mai mult confort, funcționalitate și distracție experienței dumneavoastră de condus.

Pe lângă schemele de prezentare în mod zi și noapte și luminozitatea reglabilă, afișajul personalizat al ecranului oferă o mișcare lineara a tahometrului și grafică excelenta.

 

SUZUKI mySPIN

 

Pur și simplu instalați aplicația gratuită SUZUKI mySPIN și conectați-vă smartphone-ul pentru a-și transfera afișajul pe ecranul mare LCD TFT color al lui GSX-S 1000GT, unde puteți vizualiza conținutul telefonului, contacte, calendar, muzică și aplicații pentru hărți. De asemenea, puteți instala o selecție de aplicații de la terțe părți compatibile, optimizate pentru a fi utilizate de motocicliști și puteți profita de servicii suplimentare care aduc mai mult confort și distracție experienței de turism. Acestea includ navigare, asistență pentru călători, streaming de muzică, urmărire, partajare a rutelor și servicii de informații despre vreme. SUZUKI mySPIN este compatibil cu iOS și Android™.

 

 

 

 

 

Cele cinci funcții de bază ale SUZUKI mySPIN

Contacte

Sistemul vă poate anunța cine sună pe ecranul LCD TFT accesând contactele de pe smartphone. De asemenea, poate utiliza lista de contacte pentru a efectua apeluri.

Afișați locația dvs. curentă pe ecranul LCD TFT și măriți sau micșorați folosind comutatoarele de pe ghidonul din stânga. De asemenea, puteți căuta destinații și puteți afișa sugestii simple de rutare

TELEFON

Puteți efectua sau primi apeluri telefonice utilizând o cască Bluetooth®. În plus, nu este nevoie să vă opriți și să vă opriți pentru a suna sau vorbii.

MUZICA

Puteți asculta muzică din biblioteca de muzică a smartphone-ului dvs. prin intermediul unei căști Bluetooth®. Puteți selecta piesele și controla sunetul (volum, redare/pauză, sări înainte sau sări înapoi) prin comutatoarele de pe ghidonul din stânga al lui GT. Nu este nevoie să accesați direct telefonul. De asemenea, puteți adăuga un nivel de distracție în turnee prin partajarea redării audio cu pasagerul dvs.

CALENDAR

Calendar

Afișează-ți calendarul pe ecranul LCD TFT și verifică evenimentele programate și mementourile.

* Căști vândute separat.

* Imaginile de pe ecranul smartphone-ului din acest document au fost pregătite utilizând iOS 13.5, așa că pot diferi vizual atunci când se utilizează un sistem de operare sau o versiune diferită de sistem.

* Funcționarea aplicației a fost confirmată în condiții specifice. În funcție de sistemul de operare și versiunea sistemului, este posibil ca unele aplicații să nu funcționeze corect sau funcțiile pot fi limitate pentru a asigura funcționarea în siguranță.

 

Aplicațiile terță parte deschid o lume de funcționalități suplimentare și distracție. Descărcarea acestor aplicații terțe sunt parte în SUZUKI mySPIN si pot adaugă funcții precum navigarea, rutare și timp până la destinație, informații despre vreme și multe altele. Combinația dintre SUZUKI mySPIN și ecranul LCD TFT asigură o experiență de condus mai bogată și mai plăcută, care apropie și mai mult pilotul de GT.

 

* Apple și sigla Apple sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA și în alte țări. App Store este o marcă de serviciu a Apple Inc., înregistrată în SUA și în alte țări.

* IOS este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Cisco în SUA și în alte țări și este utilizată sub licență.

* Google Play și sigla Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC.

* Android este o marcă comercială a Google LLC.

* Marca verbală și siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către BOSCH este sub licență. Alte mărci comerciale și nume comerciale aparțin proprietarilor respectivi.

 

* Aplicațiile de la terțe părți nu sunt sub controlul nostru și nu suntem responsabili pentru conținutul sau politicile lor de confidențialitate.

* Suzuki nu poate garanta funcționarea corectă a aplicațiilor terță parte.

* Unele oferte terță parte sunt aplicații plătite. Vă rugăm să confirmați acest lucru înainte de a instala aplicații noi.

* Vă rugăm să consultați termenii de utilizare respectivi atunci când instalați și utilizați aplicații terță parte.

* Este posibil ca unele aplicații terță parte să nu poată fi instalate sau să apară diferit în funcție de țară sau regiune sau de sistemul de operare sau versiunea sistemului.

 

Conectare

Conectați-vă smartphone-ul (iOS sau AndroidTM) prin USB, LAN wireless sau Bluetooth® și încărcați-l folosind priza USB dedicată din partea stângă a panoului LCD TFT. Comutatoarele de pe ghidonul din stânga realizează un control ușor și intuitiv asupra aplicațiilor și funcțiilor.

 

Faruri LED

O pereche de faruri LED noi cu lupa, luminează clar drumul și lateralele soselei. Forma lor hexagonală distinctivă și aspectul orizontal se combină cu botul ascuțit al carenei frontale pentru a crea un aspect de stil avansat și o nouă față pentru motocicletele Suzuki.

 

Rezervor de combustibil de 19 litri

Capacitatea crescută a noului rezervor de combustibil de 19 litri se combină cu eficiența excelentă a motorului  pentru a ajuta la extinderea limitei de rulare și la reducerea numarului de opriri de realimentare pe care va trebui să le efectuați.

 

Îmbunătățiți-vă propria experiență GT.

Accesoriile originale Suzuki, reprezintă o modalitate distractivă și practică de a personaliza în mod liber aspectul călătoriei și de a vă îmbunătăți experiența de touring.

Set cutii laterale:

Disponibil ca accesoriu opțional, acest set de cutii laterale este proiectat pentru a vă ajuta să vă extindeți în continuare orizonturile. În timp ce oferă o capacitate de depozitare mare pentru a transporta echipamentul de care aveți nevoie atunci când călătoriți, ele au un design compact care se potrivește cu aspectul ascuțit și futurist al lui GSX-S 1000GT. Fiecare este capabil să găzduiască o cască integrală și dispune de un mecanism cu cheie cu eliberare rapidă pentru montare și demontare ușoară. Carcasele laterale sunt testate temeinic pentru a fi extrem de rigide, durabile și etanșe.

 

Parbriz touring

Niciun efort nu a fost cruțat în proiectarea acestui parbriz opțional pentru a combina protecția maximă împotriva vântului și vizibilitatea cu un design inteligent. Supus unui tunel de vânt riguros și a unor teste reale pe șosea, parbrizul este conceput pentru a face drumul și mai plăcut și mai confortabil.

 

Fă-ți timp și bucură-te pe deplin de experiența de calatorie cu SUZUKI GSX-S 1000 GT !

Indiferent dacă doriți să faceți o călătorie lungă singur sau cu pasager.

Indiferent dacă vrei să ieși și să te bucuri de o alergare sportivă într-o după-amiază însorită.

Indiferent dacă doriți pur și simplu să mergeți la cafeneaua locală și să vă întâlniți cu câțiva prieteni.

Indiferent de scopul propus, meritați performanța uluitoare, manevrarea agilă, controlabilitatea liniștitoare, confortul, plăcerea și sentimentul extraordinar de satisfacție care este experiența de conducere Suzuki GT.