AVENIS 125 - Motorteam Suzuki Moto
Test Ride
Service
Contact

SUZUKI AVENIS 125

The Urban Arrow
2.650€ (TVA Inclus)

De la liniile ascuțite ale feței sale uimitoare până la coadIta elegantă, în sus, ochii tăi sunt tratați cu un stil care evocă un sentiment vizual de viteză și promisiunea unei călătorii captivante. Îndepărtează-te de bordură și vei descoperi în curând accelerația impresionantă, deplasarea lină și capacitatea de a manevra fără efort prin trafic. Și toate acestea, în timp ce obținem o economie optimă de combustibil și emisii scăzute de CO2. Avenis 125 este o alegere excelentă pentru a se potrivi cu orice nevoie de scuter, fie că este vorba de navetă, de a face comisioane sau doar de a ieși pentru a vă bucura de o alergare plină de entuziasm prin oraș.

 • Putere

  9 CP 

 • Înălțime șa

  780 mm

 • Consum mixt

  2.1  L/100km

 • Volum rezervor

  5.2 L

Mai practic ca niciodată

Compartimentul utilitar de sub sa de 21,5 L oferă spațiu convenabil pentru depozitarea pungilor de cumpărături, a echipamentului de ploaie sau a altor articole.

Performanțe și calitate inegalabile

BURGMAN STREET 125EX introduce tehnologia motorului Suzuki Eco Performance Alpha (SEP-α) pentru prima dată pe un scuter sau motocicleta Suzuki. Odată cu adăugarea noului Engine Auto Stop-Start (EASS), a unui sistem de oprire la ralanti și a noului sistem Silent Start Suzuki, SEP-α se distinge prin îmbunătățirea experienței utilizatorului, atingând, în același timp, un nou nivel de economie de combustibil și silențios. Operațiune.

Spatii pentru depozitare

Compartimentul din partea stângă din față și buzunarul interior cu acces rapid din partea dreaptă oferă depozitare convenabilă pentru obiectele mici pe care poate doriți să le păstrați la îndemână. O priză USB la îndemână de 2 A situată în interiorul compartimentului din stânga vă permite, de asemenea, să vă reîncărcați smartphone-ul în timp ce călătoriți.

Caracteristici motor

- SEP este conceptul de dezvoltare din spatele unei noi generații de motoare Suzuki care combină un nivel ridicat de eficiență a combustibilului cu performanțe excelente de accelerație. BURGMAN STREET 125EX avansează și mai mult acest concept prin introducerea tehnologiei de motor Suzuki Eco Performance Alpha (SEP-α) cu Engine Auto Stop-Start (EASS) și noul sistem Silent Start Suzuki pentru prima dată pe un scuter sau motocicleta Suzuki.

- Consumul de combustibil este de 1,9 L/100 km (52,6 km/L)**, iar emisiile de CO2 măsoară doar 44 g/km* în modul de testare WMTC cu EASS.

- Motorul SEP-α funcționează genial, oferind o accelerație impresionantă și un răspuns instantaneu la o răsucire subtilă a clapetei de accelerație. Cuplul său puternic de ieșire excelează în traficul oprit și plecat, chiar și atunci când transportați un pasager.

- Experimentați o accelerație instantanee cu o răsucire subtilă a clapetei de accelerație, deoarece motorul oferă putere maximă de 6,3 kW la 6.500 rpm și un cuplu maxim de 10,0 N•m la 5.500 rpm.

- Designul motorului cu răcire cu aer SOHC îl face un motor de încredere, ușor de întreținut și economic de rulat. În plus, este compact și ușor, o caracteristică care contribuie la realizarea unei manevrabilitate mai agilă și la maximizarea confortului și utilității pilotului.

Variante de echipare
și dotări.

01

SUZUKI AVENIS 125

4-stroke, 1-cylinder, air-cooled, SOHC - 9 CP

Transmisie

2.650€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Lumini cu tehnologie LED
 • Display Digital – LCD
 • Spatii de depozitare generoase

ÎȚI DOREȘTI UN BURGMAN STREET 125EX

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat


de un reprezentant în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Te-ar putea interesa

  Te-ar putea interesa

  VSTROM 1050

  Materiale cu informaţii despre AVENIS 125.

  Te-ar putea interesa