BURGMAN STREET 125EX - Motorteam Suzuki Moto
Test Ride
Service
Contact

BURGMAN STREET 125EX

Bucură-te de oraș
3290€ (TVA Inclus)

The Elegant Performer
Experimentați un nivel de lux și sofisticare unic în clasa scuterelor compacte. Bucurați-vă de o combinație superioară de performanță uluitoare, manevrabilitate, confort, caracter practic, economie optimă de combustibil și emisii scăzute de CO2. De la stilul său elegant până la setul bogat de caracteristici utilitare, noul BURGMAN STREET 125EX este conceput pentru a fi potrivit.

 • Putere

  11 CP 

 • Înălțime șa

  780 mm

 • Consum mixt

  3.1  L/100km

 • Volum rezervor

  5.5 L

Mai practic ca niciodată

Compartimentul utilitar de sub sa de 21,5 L oferă spațiu convenabil pentru depozitarea pungilor de cumpărături, a echipamentului de ploaie sau a altor articole.

Performanțe și calitate inegalabile

BURGMAN STREET 125EX introduce tehnologia motorului Suzuki Eco Performance Alpha (SEP-α) pentru prima dată pe un scuter sau motocicleta Suzuki. Odată cu adăugarea noului Engine Auto Stop-Start (EASS), a unui sistem de oprire la ralanti și a noului sistem Silent Start Suzuki, SEP-α se distinge prin îmbunătățirea experienței utilizatorului, atingând, în același timp, un nou nivel de economie de combustibil și silențios. Operațiune.

Spatii pentru depozitare

Compartimentul din partea stângă din față și buzunarul interior cu acces rapid din partea dreaptă oferă depozitare convenabilă pentru obiectele mici pe care poate doriți să le păstrați la îndemână. O priză USB la îndemână de 2 A situată în interiorul compartimentului din stânga vă permite, de asemenea, să vă reîncărcați smartphone-ul în timp ce călătoriți.

Caracteristici motor

- SEP este conceptul de dezvoltare din spatele unei noi generații de motoare Suzuki care combină un nivel ridicat de eficiență a combustibilului cu performanțe excelente de accelerație. BURGMAN STREET 125EX avansează și mai mult acest concept prin introducerea tehnologiei de motor Suzuki Eco Performance Alpha (SEP-α) cu Engine Auto Stop-Start (EASS) și noul sistem Silent Start Suzuki pentru prima dată pe un scuter sau motocicleta Suzuki.
- Consumul de combustibil este de 1,9 L/100 km (52,6 km/L)**, iar emisiile de CO2 măsoară doar 44 g/km* în modul de testare WMTC cu EASS.
- Motorul SEP-α funcționează genial, oferind o accelerație impresionantă și un răspuns instantaneu la o răsucire subtilă a clapetei de accelerație. Cuplul său puternic de ieșire excelează în traficul oprit și plecat, chiar și atunci când transportați un pasager.
- Experimentați o accelerație instantanee cu o răsucire subtilă a clapetei de accelerație, deoarece motorul oferă putere maximă de 6,3 kW la 6.500 rpm și un cuplu maxim de 10,0 N•m la 5.500 rpm.
- Designul motorului cu răcire cu aer SOHC îl face un motor de încredere, ușor de întreținut și economic de rulat. În plus, este compact și ușor, o caracteristică care contribuie la realizarea unei manevrabilitate mai agilă și la maximizarea confortului și utilității pilotului.

Variante de echipare
și dotări.

01

BURGMAN STREET 125EX

Patru timpi, monocilindru , răcit cu lichid, SOHC - 9 CP

Transmisie

3290€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Spatiu mare de depozitare sub sa
 • Display Digital – LCD
 • Suport bagaje
 • Sistem de protectie a contactului
 • Far si stop LED

ÎȚI DOREȘTI UN BURGMAN STREET 125EX

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat

de un reprezentant în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Te-ar putea interesa

  Te-ar putea interesa

  VSTROM 1050

  Materiale cu informaţii despre BURGMAN STREET 125EX.

  Te-ar putea interesa