GSX-S1000GX - Motorteam Suzuki Moto
Test Ride
Service
Contact
GSX-S1000GX

GSX-S 1000GX

15.290€ (TVA Inclus)

AMORTIZARE SEMIACTIVE
SUZUKI ROAD ADAPTIVE STABILIZATION (SRAS)
REGLAREA ELECTRONICĂ A MONO-AMORZIZORULUI
SLOPE DEPENDENT CONTROL SYSTEM
TRACTION CONTROL A 7 LIVELLI + OFF
LOW RPM ASSIST
SISTEM DE CONTROL AL CUPLULUI MOTOR
SISTEM ANTI WHEELIE
ECRAN LCD TFT CULOARE DE 6,5 INCHI
SISTEM SUZUKI MYSPIN PENTRU CONECTIVITATE SMARTPHONE
PARBRIZ REGLABIL
PORT USB

FLEXIBILITATEA MOTORULUI CU PATRU CILINDRI CU 152 CP
GSX-S1000GX este echipat cu renumitul motor Suzuki cu patru cilindri în linie de 999 cmc, acelasi cu GSXS 1000GT. Gama sa largă de turatie face ca GX să poată satisface nevoile dumneavoastră în orice moment al săptămânii. De luni dimineața, în drum spre birou, până duminică după-amiază pentru o ieșire distractivă, bucurându-vă de flexibilitatea acestui motor care ofera satisfactie pe toata plaja de turatii, dar si puterea la turațiile inalte ale unui motor provenit din superbike.
Curbele de cuplu și putere au fost studiate si rafinate la un nivel de exceptie, pentru a face motocicleta deosebit de controlabilă și ușoară în timpul călătoriilor turistice în perechi și cu bagaje, datorită caracteristicilor liniare de la turații mici până la medii.
Când ai chef să lași motorul lui GX să se exprime, vei simți că cuplul te propulsează la forța maximă de 106 Nm la 9.250 rpm. Din acest moment, puterea va prelua controlul datorită celor 152 CP disponibili la 11.000 rpm. Senzații garantate si rafinament unic in clasa.
Asistat de sistemul de asistență la ambreiaj, fiecare schimbare a treptei de viteză este făcută de către pilot cu efort limitat și foarte ușor. Evacuarea cu un design discret și elegant oferă un sunet plăcut și permite motocicletei să îndeplinească standardele de emisii Euro 5.

 • Putere

  152 CP (112 kW) / 11 000 rpm

 • Înălțime șa

  845 mm

 • Cuplu

  106 Nm / 9 500 rpm

 • Volum rezervor

  0.0 L

ECHIPAMENT PREMIUM PENTRU CONFORT

Când călătoriți cu GX, veți fi însoțit de o gamă largă de echipamente pentru a vă face călătoriile mai plăcute și mai confortabile. Pe tabloul de bord, toate informațiile esențiale sunt afișate pe ecranul mare color TFT de 6,5 inchi care poate fi conectat la un telefon.
Datorită aplicației Suzuki mySpin, vă puteți găsi contactele pe ecranul motocicletei, puteți efectua apeluri și puteți accesa o hartă GPS. În partea stângă a ecranului este un port USB pentru încărcarea telefonului.

UN PACHET ELECTRONIC SIGUR SI EFICIENT

Când conduceți GX, veți beneficia de cea mai recentă evoluție a sistemului Suzuki Intelligent Ride și de managementul său electronic al accelerației pentru a îmbunătăți și mai mult controlul și siguranța. Printre numeroasele sale caracteristici, SIRS include cel mai avansat selector de mod de conducere al Suzuki: SDMS Alpha. Această tehnologie controleaza livrarea puterii, nivelul de control al tracțiunii și managementul electronic al suspensiei. Există trei moduri definite presetate din fabrică din care să alegeți, de la agresiv la confortabil, sau vă puteți crea propriul dvs. mod.
Pentru un control optim in toate conditiile, sistemul Smart TLR (Traction-Lift-Roll Torque)/ gestioneaza electronic anti-drift, anti-wheeling si nivelul de putere la roata spate in functie de unghiul de aplecare al motocicletei. Datorită datelor colectate de unitatea IMU pe 5 axe, precum și senzorilor amplasați în motor și pe roți, sistemul va interveni pentru a preveni alunecarea roții din spate și a roții din față, ajustând în același timp livrarea puterii în funcție de unghiul luat de GX în fiecare viraj.
Noutatea importanta la GX, este ca sistemul de suspensie Showa gestionează în timp real nivelul de amortizare din față și din spate în funcție de condițiile de condus. Reglarea electronică a suspensiei se face pe patru niveluri. Pilotul are trei moduri presetate (Hard, Medium, Soft) dar își poate seta propriul mod pentru a regla reboundul și compresia furcii, precum și preîncărcarea amortizorului spate în funcție de preferința.
La călătoriile lungi veți aprecia în mod deosebit schimbătorul de viteze Up&Down care vă permite să schimbați viteza fără a folosii maneta de ambreiaj, precum și pilotul automat pentru a menține o viteză stabilită. Pentru o mai mare siguranță în timpul fazelor de decelerare, Motion Track Brake gestionează nivelul presiunii de frânare în funcție de unghiul motocicletei la viraj..
GSX-S 1000GX dispune de Suzuki Road Adaptive Stabilization, care se activează automat atunci când conduceți pe drumuri denivelate sau alte suprafețe neuniforme și face ca răspunsul la accelerație să fie mai controlabil. În cele din urmă, sistemul Easy start system vă permite să porniți motorul doar printr-o apăsare scurta a butonului, iar asistența la viteză redusă Low speed assistance permite porniri ușoare și previne oprirea motorului.

Norma de poluare Euro 5

Noul GX sporește puterea motorului față de predecesorul său, chiar și în timp ce face progrese care îndeplinesc reglementările
stricte privind emisiile Euro 5 și atinge un nivel de eficiență de combustibil.

Alegerea este a ta

Fiecare componentă este proiectată și reglată pentru a oferi performanțe maxime și pentru a arăta bine. Agil și extrem de receptiv la comenzile pilotului, GSX-S1000 GX este un touring mai mult decât rafinat.

Variante de echipare
și dotări.

01

GSX-S1000GX

4-stroke, 4-cylinder, liquid-cooled, DOHC - 152 CP

Transmisie

15.290€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • AMORTIZARE SEMIACTIVE
 • SUZUKI ROAD ADAPTIVE STABILIZATION (SRAS)
 • REGLAREA ELECTRONICĂ A MONO-AMORZIZORULUI
 • SLOPE DEPENDENT CONTROL SYSTEM
 • TRACTION CONTROL A 7 LEVELS+ OFF
 • LOW RPM ASSIST
 • SISTEM DE CONTROL AL CUPLULUI MOTOR
 • SISTEM ANTI WHEELIE
 • ECRAN LCD TFT CULOARE DE 6,5 INCHI
 • SISTEM SUZUKI MYSPIN PENTRU CONECTIVITATE SMARTPHONE
 • PARBRIZ REGLABIL
 • PORT USB

Programează un Test Ride

Convinge-te că GSX-S1000GX este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre GSX-S1000GX

ACCESORII ORIGINALE GSX-S1000GX

CATALOGUL DE ACCESORII

Vezi ce accesorii originale sunt disponibile

ÎȚI DOREȘTI UN GSX-S1000GX ?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactatde un reprezentant în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  GSX-S 1000 GT

  Te-ar putea interesa

  GSX-S1000 GT

  Materiale cu informaţii despre GSX-S1000GX.

  Programeaza un test-ride!