Noul SUZUKI GSX-S 950 - Motorteam Suzuki Moto
Test Ride
Service
Contact

Un nou naked de 95 CP
cu 4 cilindrii in linie

SUZUKI GSX-S 950


10.390€ (TVA Inclus)

Un nou naked in 4 c;indri apare in gama de motociclete Suzuki in 2022 pentru a aduga o lipsa in acest segment de street super sportiv de putere medie.

Design atletic
Designul noului GSX-S950 reflectă puterea fascinantă a unei motociclete super-sportive de înaltă performanță și în același timp, vizualizează sofisticarea celor mai noi tehnologii care permit controlul si siguranta. Aspectul radical al părții frontale a vehiculului este caracterizat de unitatea farurilor cu LED-uri dispuse vertical și de linii ascuțite. Secțiunea spate subțire, formează un contrast izbitor cu secțiunea mediană musculoasă a motocicletei.

 • Putere

  95 CP  / 11 000 rpm

 • Înălțime șa

  810 mm

 • Cuplu

  98 Nm / 9 500 rpm

 • Volum rezervor

  19.0 L

Motor cu patru cilindri cu ADN super sport

Motor cu patru cilindri în linie răcit cu lichid de 999 cm³, care este derivat din super-sportiva GSX-R1000, ofera o livrare a puterii uniformă pe toata gama de turatii oferind o placere de condus predictibila si eficienta. Livrarea optimizată a cuplului motor poate fi simțită cel mai clar în intervalul de turație inferiora si medie al motorului, care este cel mai frecvent utilizata în conducerea zilnică prin oras. Versiunea de 35 kW pentru deținătorii de permis de conducere A2 oferă un cuplu remarcabil de 75 Nm - și asta deja la 3.250 de rotații. Posesorii de permis de conducere clasa A pot transforma GSX-S950 la 70 kW (95 CP), cuplul maxim de 92 Nm fiind deja atins la 6.500 de rotații.

Sunet inconfundabil

Sistemul de evacuare compact 4-2-1 este proectat cu un aspect de colector care repoziționează complet sistemul Suzuki Exhaust-Tuning (SET) și amortizorul spate. Convertizoarele catalitice foarte eficiente și un design sofisticat al camerei ajuta la îndeplinirea standardului de emisii Euro 5. În timp ce zgomotul distinctiv de evacuare este păstrat, sunetul general almotorului cu patru cilindri a fost optimizat în continuare.

Sistem de asistență la ambreiaj Suzuki (SCAS)

Ambreiajul cu alunecare ajută la o decelerare mai lină prin decuplarea parțială pentru a atenua efectul frânării motorului la trecerea în treaptă inferioară. Aceasta este completată de o nouă funcție de asistență care mărește forța de strângere a ambreiajului în timpul accelerației și, prin urmare, permite utilizarea unor arcuri mai moi, realizează o atingere ușoară a manetei de ambreiaj și reduce oboseala mâinii stângi în ambuteiajele sau în timpul călătoriilor mai lungi.

Sistem de control al tracțiunii Suzuki cu cinci moduri (STCS)

STCS este programat să monitorizeze continuu turația roților din față și din spate, turația motorului, poziția clapetei de accelerație și poziția treptei de viteză și este conceput pentru a limita puterea pentru a preveni alunecarea atunci când determină o pierdere iminentă a tracțiunii. Acest lucru îmbunătățește stabilitatea pentru a vă oferi un control mai încrezător, cu mai puțin stres și oboseală. Dispunând acum de o selecție mai largă de cinci setări de mod, această versiune actualizată a STCS pentru a se potrivi mai bine unei varietăți mai diverse de condiții, stiluri și nivel de experiență. Sistemul poate fi, de asemenea, oprit atunci când se doreste. Cu cât cifra este mai mare, cu atât controlul este mai rapid și cu atât sistemul este mai proactiv în limitarea patinării roților.
Notă: Sistemul de control al tracțiunii nu este un substitut pentru comanda de accelerație a pilotului. Nu poate preveni pierderea tracțiunii din cauza vitezei excesive atunci când riderul intră într-un viraj și/sau acționează frânele. Nici nu poate împiedica roata din față să piardă aderența

Sistem electronic de accelerație Ride-by-wire

Prin folosirea ECM pe 32 de biți pentru a controla funcționarea supapei de accelerație, acest nou sistem controlează cu precizie puterea motorului în raport cu acțiunea clapetei de accelerație. Controlul mai fin al sistemului permite, de asemenea, să fie reglat pentru a se potrivi cel mai bine cu fiecare dintre modurile SDMS. Rezultatul general este livrarea liniară a puterii care răspunde fidel intențiilor tale, fie că mergi pe stradă, fie că ieși pentru a te bucura de o alergare sportivă, precum și o controlabilitate îmbunătățită la deschiderea accelerației în viraje.

Low RPM Assist -asistenta la turatii scazute

Utilizează TI-ISC (Throttle-body Integrated Idle Speed Control) pentru a crește fără probleme turația motorului atunci când se se pleaca de pe loc sau când se conduce la viteze mici. Actualizat pentru a funcționa în armonie cu Sistemul de asistență la ambreiaj Suzuki (SCAS) pentru a realiza porniri mai ușoare și mai line și pentru a suprima potentialele blocările ale motorului. Sistemul ajută de asemenea la îmbunătățirea controlului în traficul aglomerat care necesita multe opriri și plecari

Sistem Suzuki Easy Start

Cu Suzuki Easy Start, doar o simpla apăsare rapidă a butonului de pornire pornește motorul fără a fi nevoie să trageți maneta de ambreiaj și funcționează când transmisia este în punctul neutru. Fiind o funcție folosită zilnic, acest sistem vă face experiența de călătorie cu atât mai distractivă și fără probleme.

Un șasiu proiectat pentru distracție

Doar privind designul șasiului, puteți simți cât de agil, controlabil și distractiv este GSX-S1000. Fiecare aspect reflectă inginerie axată pe oferirea de manevrabilitate și control excelente, fie că mergi pe străzile orașului sau mergeti pe drumurivirajate de munte sau scoți GSX-S 950 pentru a participa la un eveniment pe circuit.
Șasiul are un pachet compact și ușor, care face ca GSX-S950 să fie surprinzător de agil, previzibil și un comportament ca pentru o motocicleta sport de înaltă performanță, cu cilindree mare. Cadrul său din aluminiu cu două bare ajută la o manevrabilitate agilă și o mare stabilitate. Toate acestea se conectează la bascula din aliaj de aluminiu, care contribuie și mai mult la aderența la drum, care vă va permite să conduceți cu încredere.
Ghidonul conic si rigid, cu o prindere mai largă a bratelor și unghiul revizuit, reduc cantitatea de forță necesară pentru virare, contribuind la o controlabilitate îmbunătățită și la reducerea oboselii. Acesta impreuna cu noua sa conceputa pentru ride sportiv, caroseria subțire și o zonă subțire de asejare pentru genunchi, realizeaza o poziție confortabilă de condus cu spatele vertical.

Suspensie reglată pentru performanță

Furcile față inversate KYB de Ø43 mm oferă o călătorie lină și sportivă. Acestea au o cursă de 120 mm și setări la rebound, compresie și preîncărcare complet ajustabile. Suspensia spate are setări la rebound, compresie și preîncărcare complet ajustabile si reacționează eficient la diferitele suprafețe ale drumului pentru a menține o senzație agilă și stabilă, oferind în același timp o cursă de până la 130 mm a roții din spate.
Setările suspensiei au fost testate temeinic și reglate pentru a se potrivi cel mai bine cu modificările aduse structurii interne a anvelopelor și pentru a realiza o manevrabilitate mai agilă și o direcție îmbunătățită în viraje.

Roți și anvelope de înaltă performanță

Jantele din aluminiu turnat au aspectul sportiv și structura rigidă sunt ușoare, cu șase spițe. Acestea sunt echipate cu noile anvelope radiale Dunlop SPORTMAX Roadsport 2 față și spate, care beneficiază de o structură internă actualizată, proiectată la comandă pentru a funcționa optim pe GSX-S950, precum și de un model optimizat al benzii de rulare cu un nou compus care îmbunătățește aderența pe teren umed si se încălzesc mai repede. Combinația dintre aceste roți și anvelope noi funcționează armonios cu setările suspensiei din față și spate pentru a ajuta la realizarea aderenței, stabilității și manevrabilității excelente necesare performanței sportive.

Faruri cu LED

Designul radical al noului ansamblu compact de faruri cu LED-uri asezate vertical, in forma hexagonală, acoperite de o singură lumină de poziție cu LED creează o nouă față. Este un aspect ușor și agil, care subliniază poziția agresivă și dorința de a performa a noului GSX-S950.

Semnalizatoare LED și fară spate

Noile semnale de direcție cu LED-uri din față se extind spre exterior de pe suportul de direcție și creează un aspect de stil avansat. Designul subțire al noilor semnale de direcție cu LED-uri din spate se combină pentru a completa liniile elegante ale secțiunii svelte a coditei.

Bord LCD

instrumente împachetează toate informațiile necesare pe un ecran LCD compact, folosind un aspect curat și intuitiv, cu informații afișate în ordinea priorităților. Dispune de un afișaj personalizat cu grafică exclusivă și iluminare de fundal albastră potrivită cu imaginea lui GSX-S950.

The Beauty of Clear Vision

De la designul funcțional și estetic avansat al iluminatului cu LED atât din față, cât și din spate, până la bogăția informațională și prezentarea unică oferite de ecranul LCD al panoului de instrumente, GSX-S950 este în mod clar destinat să stea in top..

Variante de echipare
și dotări.

01

SUZUKI GSX-S 950

4 timpi, 4 cilindri, răcit cu lichid, DOHC - 95 CP

Transmisie
 • Manuală

10.390€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Lumini full LED
 • Display multifunctional
 • 4 cilindrii
 • SISTEM DE ASISTENȚA LA AMBREIAJ SUZUKI (SCAS)
 • Norma de poluare EURO 5
01

SUZUKI GSX-S 950

4 timpi, 4 cilindri, răcit cu lichid, DOHC - 95 CP

Transmisie
 • Manuală

10.390€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Lumini full LED
 • Display multifunctional
 • 4 cilindrii
 • SISTEM DE ASISTENȚA LA AMBREIAJ SUZUKI (SCAS)
 • Norma de poluare EURO 5

Programează un Test Ride

Convinge-te că GSX-S 950 este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre GSX-S1000 ABS

Descarcă materialele SV650X pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN GSX-S950 ?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat


de un reprezentant în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  SUZUKI SV 650

  Te-ar putea interesa

  SV650

  Materiale cu informaţii despre GSX-S 950.

  Programeaza un test-ride!