KATANA - Motorteam Suzuki Moto
Test Ride
Service
Contact

Feel the Edge

KATANA

12 490€ (TVA Inclus)

Forjat la perfecțiune și lustruit până la o strălucire magnifică. Proiectat pentru a oferi control maxim și performanță optimă.
Conceput fin pentru a duce plăcerea la un nou nivel. Suzuki KATANA este destinat să creeze o nouă legendă.
De la liniile ascuțite și trăsăturile care definesc lungimea caroseriei, până la performanța prietenoasă pentru rider a motorului său de 110 kW (150 CP), fiecare detaliu al lui Suzuki KATANA vorbește despre o frumusețe distinctă.

 • Putere

  152 CP (112 kW) / 11 000 rpm

 • Înălțime șa

  825 mm

 • Cuplu

  106 Nm / 9 500 rpm

 • Volum rezervor

  12.0 L

SIMTE LIMITA

Maeștrii fierari japonezi dedică nenumărate ore forjarii, modelării, plierii și sudării în mod repetat a oțelului brut pentru a obține echilibrul potrivit necesar pentru ca lama să performeze optim. Acest proces este absolut esențial pentru a obține rezultatul dorit.

SUPERIORITATE

Forjată la perfecțiune și lustruită până la o strălucire magnifică. Proiectată pentru a oferi control maxim și performanță optimă. Minuțios concepută pentru a duce plăcerea pilotajului la un nou nivel. Suzuki KATANA este destinată să creeze o nouă legendă.

Norma de poluare Euro 5

Noul KATANA sporește puterea motorului față de predecesorul său, chiar și în timp ce face progrese care îndeplinesc reglementările


stricte privind emisiile Euro 5 și atinge un nivel de eficiență de combustibil
Alegerea este a ta

Fiecare componentă este proiectată și reglată pentru a oferi performanțe maxime și pentru a arăta bine. Agil și extrem de receptiv la comenzile pilotului, GSX-S1000 ABS este un naked mai mult decât rafinat.

Variante de echipare
și dotări.

01

SUZUKI KATANA

4-stroke, 4-cylinder, liquid-cooled, DOHC - 152 CP

Transmisie

12 490€ (TVA Inclus)

Programează un Test Ride

Convinge-te că KATANA este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre KATANA

Descarcă materialele KATANA pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN KATANA ?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat


de un reprezentant în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  SUZUKI SV 650

  Te-ar putea interesa

  SV650

  Materiale cu informaţii despre KATANA.

  Programeaza un test-ride!