Suzuki Hayabusa - Motorteam Suzuki Moto Suzuki Hayabusa
Test Ride
Service
Contact

Suzuki Hayabusa

GSX 1300R

Hayabusa revine. O legendă aflată la a 3-a generație.
17.200€ (TVA Inclus)

Hayabusa revine pe marea scenă, o legendă aflată la a 3-a generație care își merită renumele, complet reproiectată, cu dotări și sisteme performante.
Motor de 1340 cmc instalat pe un cadru din aluminiu cu părți turnate și extrudate, amortizoare KYB complet reglabile, etriere Brembo Stylema pe față și Nissin pe spate.
Moduri de putere, Suzuki Intelligent Ride System (SIRS), Suzuki Drive Mode Selector - Alpha care gestionează 5 sisteme electronice de control personalizabile, control al frânei de motor cu 3 moduri, Motion Track Brake System, Quick Shifter în dublu sens, Cruise Control.
1340 cmc, 190 CP/9700 rpm, 150 Nm/7000 rpm, 264 kg la plin, 299 km/h, 3,2 sec./0-100 kmh, 6,7 ltr/100 km.

 • Putere
  190 CP

 • Cuplu

  150 NM / 7000 rpm

 • Consum mixt
  6.7  l/100 km

 • Volum rezervor

  20L

Confortul tău la drum lung

Faimoasa pentru puterea si cuplul imens, agilitate și prezenta maiestuoasa. Este legendara pentru stabilirea de noi niveluri de performanță sportivă supremă și pentru păstrarea formei aerodinamice, fiind declarata numărul unu în ultimele două decenii în clasa pe care a creat-o. Angajamentul total și efortul neobosit dau acum naștere unei noi generații perfect pregătite să duca motociclistii cu îndrăzneală în viitor. Totul in asamblu a fost gandit sa îmbunatateasca confortul si stabilitatea la viteze superioare, oferind o manevrare mai ușoară. Colectia de sisteme electronice de ultimă generație a fost conceputa pentru a optimiza caracteristicile de performanță, facand Hayabusa mai controlabilă, mai sigura, mai previzibilă, dar pastrand fiabilitatea si performanta inalta.
Suzuki Hayabusa împachetează toate acestea într-un asamblu care va duce spre perfectiune si va întoarce instantaneu privirile cu stilul sau musculos dar și grația sa uluitoare.

UN SUPERMOTOR DE 1.340 cmc

Motorul de Hayabusa este deja renumit in toata lumea, fiind singurul motor pretabil la TURBO ajungandu-se la peste 450 CP. Cele mai recente îmbunătățiri îl duc la un alt nivel. Noile pistoane și biele reduc greutatea pieselor în mișcare din motor, în timp ce rducerea inaltarii supapelor îmbunătățesc performanța și controlabilitatea la turatiile scăzute până la medii. Designul camerei de combustie Twin Swirl (TSCC) folosește pe deplin progresele tehnologice pentru a aduce mai mult aer pe măsură ce supapele încep să se deschida și prin urmare crește și eficiența arderii. Injectoarele Suzuki Side Feed (S-SFI) au un nou design de injector dublu care poziționează injectorul secundar astfel încât spray-ul său să lovească o suprafata lustruita din alezajul aspirant și să intre în camera de ardere ca o ceață fină. Acest lucru se combină cu capacitatea crescută a unei noi cutii de aer și designul conductei de admisie mai lunga pentru a optimiza puterea si cuplul la turatii scăzute până la medii.

Design & Echipare

Pregatit de actiune.
Colecția bogata de sisteme electronice avansate de control, care cuprind sistemul Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) se extinde mult dincolo de cele ale SDMS (Suzuki Drive Mode Selector). Fiecare este conceput pentru a adăuga confort, pentru a creste încrederea motociclistilor sau pentru a optimiza caracteristicile de performanta, pentru a se potrivi nevoilor momentului și pentru a face Hayabusa mai controlabilă și mai previzibilă. Aceste sisteme creează un sentiment mai puternic de comunicare directă cu inima și creierul motocicletei pe măsură ce explorați potențialul categoriei Suzuki Ultimate Sport.

Puterea și controlul optim al sasiului

Deși motorul este deja renumit pentru durabilitate și longevitate, următoarele îmbunătățiri urmăresc să-l ducă la un alt nivel. Pistoanele și bielele noi reduc greutatea pieselor în mișcare din interiorul motorului. Schimbările la pasajele de ulei ale arborelui cotit îmbunătățesc ungerea motorului. Rulmenții arborelui de transmisie au fost extinsi în lungime. Atenția la detalii merge până la modificarea modului în care șuruburile carcasei motorului sunt strânse și chiar la filetarea orificiilor șuruburilor din carterul superior.
Noile pistoane și camera de combustie Twin Swirl (TSCC) pun in lumina pe deplin progresele din analiza CAE, aducand mai mult aer pe măsură ce supapele încep să se ridice și astfel să crească eficiența combustiei. Injectoarele de alimentare laterală Suzuki (S-SFI) prezintă un nou design cu dublu injector care poziționează injectorul secundar astfel încât pulverizarea acestuia să lovească o placă reflectorizantă în pâlnie și să intre în camera de ardere ca o ceață fină. Acest lucru se combină cu capacitatea crescută a unui nou filtru de aer și a unui design mai lungit al tunelurilor de admisie pentru a optimiza puterea de joasă până la medie turatie și pentru a face Hayabusa mai controlabilă în situații tipice de călătorie zilnica.
Sistemul de comandă al clapetei de accelerație Suzuki oferă un răspuns natural cu control liniar, în timp ce o o schimbre a diametrului alezajului la 43 mm pentru corpurile clapetei de accelerație crește puterea de joasă și medie gamă. De asemenea, contribuie la îmbunătățirea performanței și a controlabilității la cele mai frecvent utilizate turații, de la mică până la medie si suprapunerea redusă a ridicării supapelor noului motor și o nouă conductă pe cilindrii de conectare a capului de evacuare # 1 și # 4.

Brembo Stylema® front brake calipers

Etrierele de frână față Brembo Stylema®
Hayabusa adoptă cele mai noi etriere de frână față Stylema® de la Brembo. Cu un design mai ușor, mai compact și atent sculptat, destinat utilizării pe motociclete performante, aceste noi etriere măresc fluxul de aer în jurul plăcuțelor de frână pentru a se răci mai rapid și pentru a oferi un răspuns imediat. Acestea sunt asociate cu discuri frontale cu un diametru crescut de la 310mm la 320mm și cu un nou model de perforații care ajută în continuare la optimizarea eficienței răcirii.

Pregatita sa zboare

Silueta elegantă și aerodinamică este în mod inconfundabil cea a lui Hayabusa. Dar aspectul modern al stilului său și atenția luxoasă la cele mai fine detalii spun că este mult mai mult. Fidel conceptului său de design, „Bestia rafinată”, noua Hayabusa, țipă lung și jos, țipă de putere, performanță, echilibru și abilități de percepție acerba, specifice unei paseri de pradă. Cu o coadă răsucită și tobe de eșapament care împrumută poziția agresivă a imaginii sale de masă in mișcare înainte, aceasta Hayabusa pare să fie pregătita și gata să ia zborul. Noile tobe de eșapament capătă o culoare unică de călătorie în timp, adăugând o notă personală Hayabusei. Pete de accente de culoare și crom contrastează cu secțiunile de panou întunecat pentru a crea o impresie vizuală a potențialului incredibil de performanță care așteaptă să fie exploatat. Chiar și noile sigle engleze și japoneze vorbesc despre viteză. Hayabusa este un adevărat tur de forță.
Performanța aerodinamică este extrem de importantă pentru o motocicletă capabilă să atingă viteze maxime de aproape 300 km / h. Testarea extensivă in tunelul eolian, utilizarea completă a celor mai noi instrumente CAE și ani de experiență, contribuie la obținerea unui stil rafinat prin care pilotul și motorul devin un singur tot. Hayabusa prezintă unul dintre cei mai buni coeficienți de tracțiune intălniti pe orice motocicletă legală, de stradă, obținând în același timp valori excelente CdA, pentru a maximiza stabilitatea la viteza maximă.
Performanța finală este ceea ce înseamnă Hayabusa.

Variante de echipare
și dotări.

01

HAYABUSA

4 cilindri in linie, 24 supape - 190 CP

Transmisie

17.200€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Throttle By Wire (TBW)
 • Traction Control
 • Hill Start Assist (HSA)
 • Lumini Full LED

Programează un Test Ride

Convinge-te că Suzuki Hayabusa este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre GL 1800 GOLDWING

Descarcă materialele GL 1800 GOLDWING pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI O Suzuki HAYABUSA ?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat
de un reprezentant Suzuki în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Te-ar putea interesa

  Te-ar putea interesa

  GSX-R1000R

  Materiale cu informaţii despre Suzuki Hayabusa.

  Te-ar putea interesa