Suzuki V-STROM 800DE - Motorteam Suzuki Moto
Test Ride
Service
Contact

SUZUKI V-STROM 800DE

10.990€ (TVA Inclus)

Aventura este scopul !

S-a născut pentru a aduce un sentiment de aventură și plăcere in calatoriile de fiecare zi, sau la fiecare ieșire din oras. Fie că faceți drumuri în oraș, sau vă îndreptați să vă bucurați de o plimbare pe drumuri de munte șerpuite sau să faceți o excursie lungă pentru pentru a explora un peisaj natural. Indiferent de scopul dvs., capabilitățile complete ale V-STROM 800DE sunt proiectate pentru a răspunde exact cerintelor dumneavoastra și pentru a va oferi o călătorie superba.

 • Putere

   83 CP ( kW) /  8.500 rpm

 • Înălțime șa

  855 mm

 • Cuplu

  78 Nm / 6.800 rpm

 • Volum rezervor

  20.0 L

 • Consum mixt

  4.4 L/100km

Dotari standard

✔️ Displai TFT color
✔️ Scut motor
✔️ Un port USB* 2A curent maxim
✔️ port USB
✔️Aparatori maini
✔️ Protectie radiator
✔️ SUZUKI DRIVE MODE SELECTOR (SDMS)
✔️ Suzuki Traction Control System (STCS)
✔️ Ride=By-Wire Electronic Trotle Syztem
✔️ Bi-directional Quick shif System
✔️ G (Gravel) Mode
✔️ Cancellable ABS (doar roata spate)
✔️ Suzuki Easy System
✔️ Low RPM Assist

Caracteristici cheie

- Suplu, compact și puternic, noul motor dublu paralel DOHC de 776 cm3 al lui Suzuki oferă un echilibru rafinat de putere lineara, controlabilă de la turații mici și performanțe plăcute la turații la nivelul superior.
- Dispunerea arborelui cotit la 270 de grade a motorului oferă o senzație plăcută și o notă care amintește de motoarele Suzuki V-twin, în timp ce axul balansier Suzuki Cross Balancer contribuie la funcționarea lină fara vibratii și la un design compact și ușor al motorului.
- Cursa mai lungă a suspensiei față (220 mm) și cursa mai lungă a suspensiei spate (220 mm), împreună cu jantele cu spițe de 21 inci, realizează o gardă la sol mai mare (220 mm) și oferă o capacitate de rulare îmbunătățită pe suprafețe neasfaltate.
- Cu o capacitate de 20 L, rezervorul de combustibil va extinde intervalul autonomieu (aprox. 450 Km) pentru a oferi o mai mare asigurare atunci când călătoriți pe distanțe lungi.
- Sistemul Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) cu Suzuki Drive Mode Selector (SDMS), sistemul de schimbator rapid bidirecțional, sistemul electronic de accelerație Ride-by-Wire și sistemul de control al tracțiunii Suzuki cu modul G (Gravel) și ABS on/off spate, va ofera confort si siguranta pe drumurile asfaltate sau de off/road.

Caracteristici motor

- Noul motor Suzuki dublu paralel de 776 cm3 DOHC, cu 4 supape pe cilindru, combină puterea lineara și controlabilă de la turații joase cu senzația plăcută de performanță la turații superioare. Este un motor de cuplu mare, dar și ușor de controlat, cu un răspuns lin al accelerației si natural, care oferă o experiență de condus placuta, fie că esti singur sau cu pasager.
- Este un motor cu dimensiuni compacte, care ajută la obținerea celei mai eficiente geometrii a șasiului pentru a castiga performanța.
- Designul arborelui cotit la 270 de grade oferă o deplasare lină, mult cuplu, tracțiune și un zgomot plăcut și o notă de motor similară cu cea a unui motor V-twin.
- Axul Suzuki Cross Balancer. Primul echilibrator primar biaxial de pe o motocicletă de producție care își poziționează cele două balansoare la 90° față de arborele cotit*, acest mecanism este patentat** suprimă vibrațiile pentru a contribui la o funcționare lină, în timp ce designul său ajută și la realizarea unui motor mai ușor și mai compact.
* Bazat pe dezvoltarea Suzuki.
** Patent acordat pentru balansierul primar biaxial care își poziționează cele două balansoare la 90° față de arborele cotit.
- Controlul sistemului de răcire ajută la menținerea unei temperaturi constant si uniforme a motorului și la eliminarea ralantiului ridicat în timp ce se încălzește motorul pe vreme rece.
- Sistemul de asistență la ambreiaj Suzuki (SCAS) ajută la reducerea socurilor în timpul călătoriilor lungi și contribuie la o schimbare foarte lină.
- Sistemul de evacuare 2-în-1 dispune de un convertor catalitic cu două trepte în interiorul colectorului care ajută la îndeplinirea standardelor de emisii Euro 5.

PISTOANE, BIELE SI CILINDRII

Pistoanele forjate de 84 mm ale motorului au fost proiectate folosind analiza FEM (Finite Element Method) pentru a maximiza rezistența și a minimiza greutatea. Prelucrarea conică în interiorul alezajelor pentru știfturi, transferă sarcina și atenuează stresul transferat coroanelor, sporind durabilitatea motorului.
Bielele au fost gandite pentru a asigura un echilibru între greutate și rigiditate si a asigura un comportament stabil al bielei în timpul fiecărei curse de putere.
Alezajele cilindrilor motorului sunt placate folosind procesul Suzuki “Suzuki Composite Electrochemical Material (SCEM)”. Dezvoltat inițial pentru curse și dovediț pe pistele din întreaga lume, cilindrii placați cu SCEM asigură o disipare mai bună a căldurii, o frecare redusă și uzura segmentului pistonului, oferind o durabilitate generală mai mare.

PATENT SUZUKI CROSS BALANCER

Tehnologia Suzuki Cross Balancer, patentată de Suzuki și utilizată aici pentru prima dată pe o motocicletă de serie, ajută la crearea unui design compact, ușor, care oferă o funcționare lină. Acest sistem își poziționează cele două balansoare la 90° față de arborele cotit, o premieră între motocicletele de serie. Acest design de echilibrare ajută, la realizarea unor motopropulsoare mai ușoare si mai compacte reducand nevoia de componente grele și complexe in interiorul motorului.
Axul de echilibrare nr.1 anulează vibrația primară generată (greutatea alternativă) de primului cilindru, în timp ce balansierul nr.2 anulează vibrația primară a celui de-al doilea cilindru. Adoptarea unui unghi al arborelui cotit de 270 de grade anulează vibrațiile secundare, contribuind la funcționarea mai lină a motorului. În plus, plasarea celor două balansoare la 90° față de arborele cotit, fiecare poziționat echidistant de arborele cotit, anulează vibrația primară a cuplului, linearizand și mai mult livrarea puterii.

Caracteristici ale sistemului Suzuki Intelligent Ride (S.I.R.S.).

- Sistemele electronice avansate ale Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) aflate pe noul V-STROM 800DE vă ajută să optimizați caracteristicile de performanță pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră în schimbare, făcând ca V-STROM 800DE să se simtă mai controlabil, mai previzibil și mai puțin obositor de utilizat, aceste sisteme vă ajută să conduceți in mai multă siguranta.
- Suzuki Drive Mode Selector (SDMS) vă permite să alegeți liber dintre trei moduri caracteristice de putere diferite pentru a se potrivi cel mai bine in diferite condiții de condus sau preferințele dvs. În timp ce toate cele trei oferă în cele din urmă putere maximă a motorului, va ofera un control mai fin asupra răspunsului și caracteristicilor cuplului pe măsură ce deschideți accelerația pentru a accelera si vă dă putere să conduceți cu mai multă încredere și plăcere.
Modul A (activ)
- Oferă cel mai clar răspuns la accelerație în timp ce rotiti mansonul acceleratiei. Caracteristicile cuplului sunt reglate fin pentru a oferi o accelerație incitantă pe măsură ce clapeta de accelerație este deschisă.
Modul B (de bază)
- Oferă un răspuns mai moale la accelerație și o curbă de livrare a puterii mai liniară pe măsură ce deschideți accelerația. Setările sunt reglate pentru a face motocicleta mai controlabilă și o potrivire bună pentru mersul zilnic.
Modul C (Confort)
- Oferă un răspuns mai moale la accelerație și caracteristici de cuplu mai blânde. Acest mod este util atunci când călătoriți pe suprafețe umede sau alunecoase.

- Sistemul de control al tractiunii Suzuki (STCS)* se refera la prevenirea alunecarea roții din spate si reduce stresul și oboseala, dând în același timp mai multă încredere în controlul motocicletei evitand derapajele.
- Pe lângă cele trei moduri de control al tracțiunii de pe drum, V-STROM 800DE dispune de modul G (Gravel), o setare care întârzie momentul aprinderii și permite o limitare a alunecarii anvelopei atunci când sunteti pe suprafețe neasfaltate cu pietris sau nisip. Drept urmare, bmotocicleta rămâne controlabilă și veți obține în continuare puterea constantă pe care o doriți să explorați drumurile neasfaltate și traseele de munte cu mai multă încredere.
- Sistemul de frânare antiblocare (ABS) cu două moduri contribuie la o frânare mai stabilă, ajutând la prevenirea blocării roților, chiar și la frânări puternice. Modul 1 asigură o intervenție minimă, deci este potrivit pentru circulația pe drumuri cu pietriș. Modul 2 este ideal pentru călătorii în oraș și în condiții normale de drum.

- Utilizați modul Rear ABS Cancel pentru a dezactiva ABS-ul spate și controlați frânarea în modul preferat pe pietriș sau pe alte suprafețe neasfaltate.
- Sistemul electronic de accelerație Ride-by-wire de la Suzuki folosește ECM-ul de la bord pentru a optimiza caracteristicile motorului pentru a sincroniza cu acțiunea de deschidere a clapetei de accelerație, în special la deschiderea pentru prima dată a clapetei de accelerație. Acest lucru îmbunătățește controlabilitatea și oferă un răspuns fidel, mai ales atunci când circulați pe drumuri cu pietriș.
- Sistemul de schimbator de viteze bidirecțional vă permite să treceți prin cutia de viteze în sus sau în jos în timpul mișcării fără a acționa maneta ambreiajului. Când este activat, acest sistem de echipare standard oferă trepte superioare curate cu accelerare lină, precum și treceri rapide și sigure intre viteze.
- Low RPM Assist, ajuta la prevenirea scăderii excesive a turației motorului atunci când porniti de pe loc sau când mergeți la viteze reduse, Asistența la turații reduse oferă porniri mai line și inspiră mai multă încredere atunci când conduceți în trafic cu oprire și plecare sau când faceți întoarceri în U.
- Sistemul Suzuki Easy Start vă permite să porniți motorul cu o singură apăsare rapidă a unui buton. Fiind o funcție folosită la fiecare ieșire, vă face experiența de călătorie cu atât mai plăcută și mai convenabilă.

* Sistemul de control al tracțiunii nu înlocuiește controlul total al accelerației pilotului. Nu poate preveni pierderea tracțiunii din cauza vitezei excesive atunci când pilotul intră într-un viraj și/sau acționează frânele. Nici nu poate împiedica roata din față să piardă aderența.
** Deoarece modul G permite o anumită alunecare a anvelopei din spate, nu este potrivit pentru utilizare pe suprafețe pavate.
*** ABS nu este proiectat pentru a scurta distanța de frânare. Vă rugăm să mergeți întotdeauna la o viteză sigură pentru condițiile de drum și vreme, inclusiv în viraj.

Caracteristici generale

- V-STROM 800DE circulă pe roți cu spițe și adoptă o jantă față din aluminiu de 21 de inci pentru o stabilitate mai mare și un control mai bun atunci când rupe drumurile cu pietriș.
- Anvelopele de aventură Dunlop TRAILMAX MIXTOUR cu un nou model semi-bloc
- Parbrizul are sistem cu reglare pe înălțime în 3 trepte, este proiectat pentru a maximiza vizibilitatea atunci când vă aventurați pe traseele de țară și pe drumuri cu pietriș.
- Pentru a oferi o putere de oprire sigură și o performanță de frânare controlabilă, Suzuki a ales etrierele de frână față care se potrivesc cel mai bine pentru cursa furcii si cu discuri duble cu diametrul exterior de 310 mm. Frâna spate are un disc cu diametrul exterior de 260 mm și folosește un etrier cu un singur piston.
- Furcile față inversate Hitachi Astemo (SHOWA) oferă o cursa lina, controlabilă și prezintă caracteristici stabile de amortizare care le fac potrivite pentru ture de aventură. Preîncărcarea arcului și amortizarea compresiei/rebound pot fi ajustate pentru a se potrivi cel mai bine preferințelor dvs. sau condițiilor de utilizare.
- Suspensia spate mono-amortizor Hitachi Astemo (SHOWA) cu un rezervor de gaz contribuie la agilitate si stabilitate. Preîncărcarea arcului poate fi reglată prin simpla rotire cu mâna, ceea ce este deosebit de benefic atunci când vă pregătiți să călătoriți în tandem sau sa adaugati bagaje.
- Setarile personalizate ale arcului, ale supapelor și ale pistonului hidraulic, atât pentru suspensia față, cât și pentru cea din spate, maximizează performanța și confortul atunci când călătoriți pe orice suprafeța, asfaltata sau nu. Cursa lungă a furcii față de 220 mm a suspensiei și cursa roții din spate de 220 mm realizează cea mai lungă cursă disponibilă vreodată pentru un membru al familiei V-STROM și contribuie la realizarea celei mai înalte garda la sol (220 mm) dintre orice model V-STROM de până acum. .

Variante de echipare
și dotări.

01

SUZUKI V-STROM 800DE

ELIGIBILA PROGRAM RABLA MORO - 104 g/km in WMTC - 4 timpi, 2 cilindri, răcit cu lichid, DOHC, paralel- - 83 CP

Transmisie

10.990€ (TVA Inclus)

 • Dotari standard
 • Priza 12V
 • Suzuki Traction Control System (STCS)
 • Low RPM Assist
 • Displai TFT color
 • Scut motor
 • OFF ABS (doar roata spate)
 • Bi-directional Quick shif System
 • SUZUKI DRIVE MODE SELECTOR (SDMS)
 • Suzuki Easy Start System

Programează un Test Ride

Convinge-te că Noul V-Strom 650 este pentru tine.

Catalog produs V-STROM 800DE

Descarcă materialele V-STROM 800DE pentru mai multe informații

ACCESORII ORIGINALE

Descarcă catalogul cu accesorii V-STROM 800DE pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN DL 800 ?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat

de un reprezentant Suzuki în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Te-ar putea interesa

  V-Strom 800

  Te-ar putea interesa

  GSX-8R

  Materiale cu informaţii despre Suzuki V-STROM 800DE.

  Te-ar putea interesa

  V-Strom 800