SV 650 X - Motorteam Suzuki Moto SV 650 X - Motorteam Suzuki Moto
Test Ride
Service
Contact

SUZUKI SV 650 X

De la 5.890 € TVA inclus, prin programul RABLA MOTO

Un nou V-Twin café racer
7.590€ (TVA Inclus)

Daca doriti sa iesiti pe sosea cu o motocicleta sportiva in stilul café racer, nu cautati mai departe de SV650X de la Suzuki. Cu motorul sau V-Twin cu turatie lina, introdus într-un cadru subtire si usor, SV650X combina puterea si agilitatea cu aspectul clasic de cafe racer. Indiferent de locul în care te opresti pentru a parca, imaginea retro a modelului SV650X este atragatoare, cu linia clasica a farului si liniile retro ale carenei frontale. Puterea lina, agilitatea si manevrabilitatea motocicletei V-Twin de la Suzuki fac din SV650X o adevarata senzatie.

 • Putere

  76 CP 

 • Înălțime șa

  785 mm

 • Consum mixt

  3.8 L / 100 km

 • Volum rezervor

  14.5 l

Sport, Naked, Retro

Noua generație SV650X este o interpretare îndrăzneață a conceptului naked. Înzestrat cu tehnologie modernă și o ciclistica de invidiat, SV650X este ideal pentru rideri moderni, interesați atât de imagine cât și de performanță.

Naked

Noul model SV650X iese în evidență prin designul retro-industrial minimalist. Motocicleta este total reconcepută și indiferent din ce perspectivă o privești, design, performanță sau tehnologie, aceasta va stârni emoție și va intimida concurența pe orice traseu virajat, stradal sau circuit.

Atitudine maxima

Motorul V-twin DOHC de 645cm3 este o capodoperă a ingineriei, cu care Suzuki a facut istorie. Această unitate de propulsie a fost reglată pentru a oferiun cuplu amplu la turatii medii si joase pentru o utilizare practică, menținând în același timp o turatie placuta la viteze mari. Motorul îndeplinește standardele de emisii Euro5 si a suferit o reproiectare pentru a obține o putere mai mare într-o zonă largă a gamei de turații, păstrând în același timp caracterul unic de "V" , dar avand un consum redus de combustibil. Motocicleta aceasta reuseste să atraga constant
noi fani, facand din orice drum o placere.

Alegerea este a ta

Cu SV650X, va veti face timp sa calatoriti. Profilul sau ușor și subțire raspunde comenzilor dvs., promovând o manevrabilitate si agilitate deosebite, lasându-va sa va bucurați de o plimbare care se potrivește stilului dumneavoastra. La bordul modelului SV650X, veți calatori prin oraș și pe șosele sinuoase de țara, în stil classic.

Variante de echipare
și dotări.

01

SV 650X

4 timpi, 2 cilindri, DOHC, răcit cu lichid,V la 90° - 75 CP

Transmisie

7.590€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Slipper Clutch
 • Euro 5
 • Cafe Racer cu un stil deosebit

Programează un Test Ride

Convinge-te că SV650X este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre SV650X

Descarcă materialele SV650X pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN SV650X ?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat
de un reprezentant în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  V-Strom 650

  Materiale cu informaţii despre SV 650 X.

  Programeaza un test-ride!