Gama SUZUKI 2024 - Motorteam Suzuki Moto
Test Ride
Service
Contact

Gama Suzuki 2024

Descoperă noile modele

Pentru 2024 Suzuki introduce in gama medie doua noi modele: noul SUZUKI V-Strom 800 si noul SUZUKI GSX-8R si CROSSOVER-Uul GSX-S 1000GX.

SUZUKI GSX-S 1000GX

FLEXIBILITATEA MOTORULUI CU PATRU CILINDRI CU 152 CP
GSX-S1000GX este echipat cu renumitul motor Suzuki cu patru cilindri în linie de 999 cmc, acelasi cu GSXS 1000GT. Gama sa largă de turatie face ca GX să poată satisface nevoile dumneavoastră în orice moment al săptămânii. De luni dimineața, în drum spre birou, până duminică după-amiază pentru o ieșire distractivă, bucurându-vă de flexibilitatea acestui motor care ofera satisfactie pe toata plaja de turatii, dar si puterea la turațiile inalte ale unui motor provenit din superbike.

SUZUKI V-STROM 800SE

SUZUKI GSX-8R

MOTOR CU 2 CILINDRI CU ADN SPORTIV
- Suplu, compact și puternic, noul motor dublu paralel DOHC de 776 cm3 al lui Suzuki oferă un echilibru rafinat de putere lineara, controlabilă de la turații mici și performanțe plăcute la turațiile nivelului superior.

GSX-S 1000 GT

SUZUKI GSX 1000GT

Performanța derivată din Superbike, combinată cu cea mai recentă tehnologie și confort pe tot parcursul zilei, permite noului GSX-S1000GT să ofere experiență de turism sportiv atât pentru rider, cât și pentru pasager. Cei 152 CP, motorul bogat în cuplu și schimbătorul rapid fără întreruperi este doar începutul. Un șasiu confortabil, dar dinamic, capacitatea de stocare și controlul vitezei de croazieră înseamnă că kilometri de drumuri uluitoare sunt parcurse cu ușurință. Toate acestea sunt combinate cu un aspect izbitor, un finisaj premium și un afișaj color TFT de 6,5 inchi cu conectivitate pentru smartphone pentru a completa motocicleta pentru următoarea ta călătorie.

2024 SUZUKI HAYABUSA
HAYABUSA 25TH

Hayabusa revine pe marea scenă, o legendă aflată la a 3-a generație care își merită renumele, complet reproiectată, cu dotări și sisteme performante.

Solicită o ofertă

  Oraș
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  *Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, în limita stocului disponibil, fără valoare contractuală în perioada: 01.01.2020 - 31.12.2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub
  rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020 și sub rezerva acceptării dealerilor Honda în program.